среда, 27 августа 2008 г.

креатив

« 21 Червня 2006, 13:41:47 »


Ну... жила-була Собачка невідомої породи і її всі тупо били. Коротше у неї були три лапи, озуті у валянки(це ще раз доводить, що креатифф писався в зимовий час). Сама вона сильно хворіла з дитинства турикулезом задньої лопаті тазобулочных рухових опор з виходом на куприк. Собачка настільки сильно хворіла, що навіть сам Гіппократ боявся дати клятву.

Невідомий стиль розмови наводив думки на те, що ця Собачка рідко відвідувала церкву. Стислість слова "ГАВ" лякала масове населення прибічників античної міфології.

Будова тіла було настільки просто, що їй дали кличку "Паралелограмм".

Собачка мала жжоский волосяний покрив. Кучеряві коси перетиналися по периметру всього тіла(деякі моменти тіла злегка прикривалися лупою і залишками фикалий). Підвищена лохматость не давала Собачці бачити єдиним стекляным оком, друге ж око акуратно витягувало з черепної коробки при народженні акушером-окулистом-ветеренаром в ході операції по зміні підлоги. Вставна щелепа узбецького тушканчика надавала Собачці злісному, неосудному вигляду, що наводило до обмеженого спілкування в злочинних кругах(з особистих записів акушера-окулиста-ветеренара Балобаєва. Грудень. 2006г.).

Хвіст геометричної складної форми був придбаний за європейськими розцінками, тому довелося економити на власному здоров'ї. Аби придбати такий хвостик, Собачці довелося продати ліву бруньку, а також змінити кровоносну систему в зворотному порядку + був поміщений договір з НАСА про політ на Луну з квитком в один кінець. Гени цієї Собачки заставляли задуматися учених зі всього світу. Повне вивчення Собачки, як вигляду, привело до катастрофічних наслідків всієї Сонячної Системи.

кАнец

ЗИ: Креатіфф був створений на нереальних подіях(не хапало ще...)

Комментариев нет: