пятница, 5 сентября 2008 г.

потенція

Їда, яка потрапляє до нас в організм впливає на органи і системи, у тому числі і на статеву. Одні продукти ніяк не відбиваються на силі сексуального потягу, а інші навпаки, викликають вибух пристрасті неначе «на рівному місці». У чому ж справа? Виявляється, що продукти, багаті вітамінами А, Е, В, підсилюють передачу нервових імпульсів, а значить і само статеве збудження.
Перш ніж підвищувати потенцію за допомогою продуктів, задумайтеся — чи є гармонія у вашому сексуальному житті? Любов і взаєморозуміння — найголовніші чинники для частого і успішного сексу. Якщо з міжособовими стосунками не все гаразд, починати треба з них. І лише коли гармонія буде встановлена, можна приступати до «продуктових» способів збільшення потенції.

Солодощі для сексу

Очень полезен для здоровья (и усиления потенции) мёдДуже корисний для здоров'я (і посилення потенції) мед. На другому місці по ефективності знаходяться горіхи — волоські, арахіс, фундук. Якщо змішати 100 грам горіхів і столову ложку меду, вийде «термоядерний» засіб для збільшення потенції.
Для підвищення потенції потрібно з'їдати всього 1 столову ложку цих ласощів щодня за 3-4 години до сну. Ефект з'явиться не відразу, а лише після декількох днів прийому. Якщо не подобаються волоські горіхи, їх можна замінити соняшниковими насіннячками (без шкірки, зрозуміло), кунжутом, чорносливом. Чорнослив слід заздалегідь вимити, видалити кісточку і дрібно нарізувати.

М'ясо і овочі

 Половую силу мужчин стабильно повышает мясоУвага, дружини! Статеву силу чоловіків стабільно підвищує м'ясо. Отже не лінуєтеся готувати його почастіше, якщо хочете аби чоловік в ліжку не лише спав... Харчуватися одним лише м'ясом проблематично, так що можна різноманітити меню блюдами з риби. Сама «велелюбна риба» - камбала і скумбрія. Мірсоветов звертає вашу увагу на те, що для збереження корисних властивостей риби рекомендується їсти її вареній, а не смаженою.
Як гарнір можна використовувати овочі — вони теж покращують статеву силу чоловіків. Для цієї мети личить лук, ріпа (на жаль, цей овоч зараз зовсім не популярний, а шкода, адже його дія на потенцію просто чудотворна), гриби.
Зелень теж стимулює статевий потяг, краще всього на потенцію впливають аніс, тмин, острогін, чебрець, м'ята, звіробій. Звичайна кульбаба теж підсилює потенцію. Листя кульбаби можна додавати в салати зі свіжих овочів, по три-чотири аркуші, не більш. Листя кульбаби володіє специфічним гірким смаком, так що дуже велика кількість листя може зіпсувати ваш салат.
Ось один древній російський рецепт для підвищення потенції: нарізувати шматками 100 грам телятини, 1 невелику ріпу, 1 морквину, 1 цибулину. Всі продукти залити водою і варити 20 хвилин. Потім додати 4 нарізаних аркуша кульбаби, закип'ятити, додати сіль, кріп, петрушку і наполягати півгодини. Варто відзначити, що для приготування їжі не годяться кульбаби, зростаючі в межі міста: на них осідає стільки пилу, солей важких металів, що вони не принесуть здоров'ю жодної користі.
Дуже сильний засіб — шлунок верблюда. На жаль, купити цей продукт не так легко, але якщо вже вам повезло, з'їдайте перед кожним статевим актом невеликий шматочок, розміром з горошину.

Звичайні продукти для підвищення потенції

Чеснок — лучший друг потенции Позитивно впливають на потенцію мідії, креветки, раки.
Молочні продукти теж хороші для потенції — кисле молоко, кефір, сир, сметана. Любителів йогуртів Мірсоветов повинен розчарувати: цей молочний продукт не приносить відчутного ефекту, оскільки він піддається термічній обробці і втрачає більшість корисних властивостей.
Лук і часник — кращі друзі потенції. Лук личить будь-якій — зелений, ріпчастий, пора, батун. Його можна вживати у складі різних блюд, або окремо. З часнику можна приготувати спеціальний засіб для чоловіків. Береться трилітрова банка, в неї поміщається дрібно нарізаний часник (1 кг), банка доливається до повного кип'яченою водою і наполягає протягом місяця. Під час наполягання настій потрібно збовтувати щодня. Після цього настій потрібно приймати по 1 чайній ложці в день, запиваючи стаканом молока. Цей засіб потрібно приймати до тих пір, поки ваша трилітрова банка не спустіє. Часник прочищає судини, підсилюючи кровообіг і омолоджуючи організм. Якщо застосовувати таку «терапію» один раз в рік, можна значно підсилити потенцію і продовжити життя.

А ось це краще не є...

Хлеб и колбаса не очень полезны для потенцииМірсоветов не міг не сказати про продукти даремних і навіть шкідливих для потенції, адже багато хто з них входить в наше щоденне живлення.
Кава, кола, енергетичні напої дають лише тимчасовий ефект. З одного боку вони на якийсь час підсилюють сексуальний потяг, але з іншого боку, при частому вживанні цих напоїв підвищується навантаження на серце і судини, виникає ризик розвитку тромбозу, інфаркту.
Макарони, картопля — це вуглеводи, які дають нам швидке насичення, але абсолютно даремні для потенції.
Хліб може бути і корисний, і шкідливий для чоловічої сили. Найкорисніший хліб — житній або висівковий, в цих сортах хліба міститься вітамін В, необхідний для стабільної ерекції. А ось м'який білий хліб з рафінованої муки не дає нашому організму корисних речовин.
Сосиски, сардельки, ковбаса — начебто теж м'ясо, але користі від нього практично немає. У цих продуктах міститься стільки консервантів, фіксаторів забарвлення і інших хімічних речовин, що про користь і говорити нічого...

На закінчення можу сказати, що позитивно діють на потенцію не лише продукти, але і спорт, достатні фізичні навантаження і свіже повітря.

1 комментарий:

хостинг комментирует...

хостинг для вареза хостинг сайтов hosting.miheeff.ru платный хостинг http://hosting.miheeff.ru хостинг для вареза